Ga naar de inhoud
Discover

Welcome

Le Relais de Bazel

Dit statig herenhuis anno 1840 werd in 1947 gekocht en verbouwd door de Familie Pien. Sindsdien werd het generaties lang de locatie voor het befaamde notariaat van vader en nadien zoon Notaris Patrick Pien.

Het pand werd door ons volledig gerenoveerd en in ere hersteld. De klassieke bouwstijl en tijdloze uitstraling van deze voormalige notariswoning typeren dit pand. De symmetrische en strakke basislijnen geven het een klassevolle authentieke uitstraling! Het huidige interieur is zowel stijlvol als bijzonder eigentijds.

Private venue

Le Relais de Bazel is een polyvalente ruime locatie met mooie tuinen die zich perfect leent tot de organisatie van tal van events. Gepersonaliseerde service en gegarandeerde privacy zijn hier troef!
Ieder event wordt volledig op maat samen met u uitgewerkt zodat de uitstraling en impact telkens authentiek is.

Onze hospitality-service kan van ‘Absolute private’ tot ‘tailormade butlerservice’ gaan, it’s all up to you!

Let’s plan the event of you dreams

U houdt van eigentijds, maar ook van sereen en authentiek.
Natuurlijk kiest u voor elegant en stijlvol met een touch of high-end.
Maar bovenal gaat u voor ‘your own way’ en deelt u dat enkel met wie u het verkiest.
Le Relais de Bazel zal uw event koesteren en instaan voor een exclusief kader, een serene en rustgevende omgeving waar privacy en feel good centraal staan. Hier is ieder moment custom made.

Uw beleving wordt zo picture perfect.

Culinair genieten

Hofke Van Bazel is de exclusieve en unieke cateringpartner voor al uw events in de Relais de Bazel. Fine dining op topniveau gebracht door een enthousiast en gepassioneerd team. Onder leiding van Belgian Master Cook Kris De Roy. Ze hanteren een groene innovatieve kookstijl die de focus legt op het mooiste wat de natuur te bieden heeft.